Skip to content
portretspecialist
over-mij

Henk veenstra

Fotografie heeft over mij als fotograaf iets magisch.

Het stilzetten van de tijd en het vastleggen van de pure schoonheid die in ieder persoon schuilt! 

In een tijd waarin iedereen foto’s kan maken, bied ik jou een prachtige ervaring gecombineerd met een uniek resultaat. Ik ben in staat om het allermooiste van jou op beeld vast te leggen! 

Misschien vond je foto’s van jezelf nooit mooi. Ik hoor het zo vaak: ‘ ik ben niet fotogeniek’, ‘wat moet ik met een foto van mezelf?’. Ik ben in staat jou te laten schitteren, je meer zelfverzekerd over te laten komen, een herinnering te creëren welke jaren later door jezelf, je kinderen en je kleinkinderen zal worden gekoesterd.

Alle leeftijden op een authentieke, elegante manier

Ik fotografeer personen van alle leeftijden op een authentieke, elegante manier. Zelf vind ik het ook prachtig om kinderen en tieners te fotograferen: ze hebben een pure, magische uitstraling en ik vereeuwig ze vaak op een schilderachtige manier. Je zult trots zijn op de schoonheid van hen die jou het meest dierbaar zijn en leg het vast, zodat niemand dit meer van je af kan nemen!

Maar pas sinds enkele jaren is deze verborgen passie voor het fotografie vak tot volle uiting gekomen. Ineens werd het mij helder: de fotografie is het vak waar ik mijn jarenlange behoefte naar creativiteit in kwijt kan. Creëren van prachtige beelden, spelen met licht en schaduw waarbij de mens en dier zijn persoonlijkheid centraal staat, heeft via de portretfotografie een vaste en warme plek in mijn leven gekregen. Mijn specialisme is portretfotografie en dieren waarin ik mij onder andere via cursussen de afgelopen jaren bekwaamd heb. 

Mijn doel is om jou blij te maken door trots te zijn op wie je bent en dat met je omgeving vol overtuiging durft te delen!

Ben je op zoek naar een fotograaf in een andere regio of met een andere specialiteit?
Sinds mijn opleiding bij Marcello Geerts werk ik met de onderstaande fotografen samen. Deze kan ik je dan ook van harte aanbevelen.
Zuid-Holland:

Product fotograaf: GEKfoto
Schoolfoto’s & Studiofotografie: Fotostudio Noordeinde
Freeflight (papegaaien): Isjitar Photography
Afscheidsfotografie: MvdSuitvaartfotografie.nl

                                                                                                                                      Evenementefotografie: www.mvdsfotografie.nl

 

Noord-Holland:
Dierbare momenten: Memories By Nicole
Brabant:

Hondenfotografie: Anja Fotografie